To amerykańska klasyka, skomponowana w oparciu o oryginalną recepturę. Co wyróżnia tę propozycję? Kremowa konsystencja z wyraźnie wyczuwalnym serem Parmigiano Reggiano. Co jeszcze? Wyjątkowa kompozycja czosnku i anchois, która sprawia, że całość jest niebanalna i… idealna! Do czego? Do warzyw, do kurczaka i sałatki Cezar oczywiście. Bez konserwantów i bez glutenu. Spróbuj! Polubisz. Roleski.
Wartość odżywcza | na 100 g |
---|---|
Wartość energetyczna | 1213 kJ kJ / 293 kcal kcal |
Tłuszcz | 26 g g |
w tym kwasy nasycone | |
Węglowodany | 12 g g |
w tym cukry | |
Białko | 2,4 g g |
Sól | 1,6 g g |
woda, olej rzepakowy (25%), ocet spirytusowy, cukier, serwatka w proszku o obniżonej zawartości laktozy, żółtko jaja kurzego (2,3%), pasta czosnkowa: czosnek, regulator kwasowości (kwas cytrynowy); ser tarty Parmigiano Reggiano (mleko, sól, podpuszczka), pasta anchois (zawiera ryby), skrobia modyfikowana, sól, pieprz czarny grys, regulator kwasowości: kwas mlekowy; aromat naturalny (zawiera mleko), stabilizator: guma ksantanowa; koncentrat z krokosza barwierskiego i cytryny, przeciwutleniacz: sól wapniowo-disodowa EDTA.