Paprykowy Roleski? Tak, a w dodatku – ostry i gęsty. Do pizzy, kurczaka, kanapek czy hamburgera? Nie zadzieraj z nim, bez zbędnych pytań weź go do domu! A jak już zaczniesz z paprykowym, odwrotu nie będzie. Bez konserwantów i glutenu. Spróbuj! Polubisz. Roleski.
Sos z linii sosów ostrych. Poziom ostrości: średnio ostry. Mnóstwo marynowanej papryki z dodatkiem chili.
Wartość odżywcza | na 100 g |
---|---|
Wartość energetyczna | 360 kJ kJ / 85 kcal kcal |
Tłuszcz | <0,5 g g |
w tym kwasy nasycone | |
Węglowodany | 17 g g |
w tym cukry | |
Białko | 2,1 g g |
Sól | 1,1 g g |
papryka konserwowa (75 %): papryka, woda, ocet spirytusowy, cukier, sól; koncentrat pomidorowy, cukier, chili (2,9%), skrobia modyfikowana, sól.